Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Una quinzena de representants de l'associacionisme local participen en aquesta sessió que es convocarà de manera bimensual

Aquest dijous a la tarda el Centre Cultural de la plaça Nova va acollir l'estrena del "Parlem amb l'alcalde", espai de participació ciutadana que, cada dos mesos, reunirà, per sorteig, un grup de veïns i representants de les entitats amb l'alcalde de la vila, per tal d'acostar la gestió municipal, així com recollir propostes i suggeriments sobre diversos assumptes del municipi.

En una primera part, Josep Maria Ribas va presentar als assistents algunes de les principals inversions i projectes que l'Ajuntament endegarà en els propers mesos. També va donar detalls dels principals canvis en les ordenances i preus públics que s'han aprovat recentment i va detallar també algunes xifres sobre la recollida de residus, un servei que sovint genera cert debat i controvèrsia al carrer.

A la segona part de la sessió es va iniciar un torn d'intervencions que van posar l'accent en el mapa d'equipaments de Sant Sadurní. Es van recollir les inquietuds i aportacions sobre quin és l'ús que es fa de les instal.lacions, quins espais s'ofereixen a la població i a les entitats o com optimitzar alguns edificis o espais de titularitat municipal. Entre ells, la casa pairal de Can Guineu, que recentment ha adquirit l'Ajuntament. També el model de festes, el tipus d'activitats o els espais on es duen a terme van ser altres qüestions que van convidar a una major participació.

Tot i que l'Ajuntament convocarà a veïns i entitats de manera aleatòria en properes convocatòries, aquells ciutadans que tinguin interès a participar-hi, poden sol·licitar-ho adreçant-se al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament o omplint el formulari que trobareu a l'enllaç www.santsadurni.cat/parlemamblalcalde.

PUBLICAT EL 22.11.2019