Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Parlem amb l'alcalde
S'estrena l'espai de participació ciutadana "Parlem amb l'alcalde"
Una quinzena de representants de l'associacionisme local participen en aquesta sessió que es convocarà de manera bimensual

Aquest dijous a la tarda el Centre Cultural de la plaça Nova va acollir l'estrena del "Parlem amb l'alcalde", espai de participació ciutadana que, cada dos mesos, reunirà, per sorteig, un grup de veïns i representants de les entitats amb l'alcalde de la vila, per tal d'acostar la gestió municipal, així com recollir propostes i suggeriments sobre diversos assumptes del municipi.

En una primera part, Josep Maria Ribas va presentar als assistents algunes de les principals inversions i projectes que l'Ajuntament endegarà en els propers mesos. També va donar detalls dels principals canvis en les ordenances i preus públics que s'han aprovat recentment i va detallar també algunes xifres sobre la recollida de residus, un servei que sovint genera cert debat i controvèrsia al carrer.

A la segona part de la sessió es va iniciar un torn d'intervencions que van posar l'accent en el mapa d'equipaments de Sant Sadurní. Es van recollir les inquietuds i aportacions sobre quin és l'ús que es fa de les instal.lacions, quins espais s'ofereixen a la població i a les entitats o com optimitzar alguns edificis o espais de titularitat municipal. Entre ells, la casa pairal de Can Guineu, que recentment ha adquirit l'Ajuntament. També el model de festes, el tipus d'activitats o els espais on es duen a terme van ser altres qüestions que van convidar a una major participació.

Tot i que l'Ajuntament convocarà a veïns i entitats de manera aleatòria en properes convocatòries, aquells ciutadans que tinguin interès a participar-hi, poden sol·licitar-ho adreçant-se al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament o omplint el formulari que trobareu a l'enllaç www.santsadurni.cat/parlemamblalcalde.

PUBLICAT EL 22.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic