Ràdio Sant Sadurní
Serà la quarta convocatòria electoral d'aquest 2019, després de les Generals celebrades a l'abril i les eleccions municipals i europees del passat mes de maig

De nou Sant Sadurní viurà aquest proper diumenge una nova jornada electoral, després de la convocatòria del mes d'abril al Congrés dels Diputats i al Senat i la cita doble del mes de maig amb les Eleccions municipals i Europees. 

Els punts de votació seran els mateixos de les eleccions passades, després de la incorporació del Centre Cultural de la plaça Nova i el canvi de l'Índex pel Casal d'Entitats que ja es van fer efectius durant els comicis de la primavera.

En aquesta ocasió, el cens per a les Eleccions Generals d'aquest 10 de novembre a Sant Sadurní serà de 9.469 persones, una desena més que en les del 28 d'abril.

La jornada de votació s'iniciarà, com és habitual, a les 9 del matí i es podrà votar fins a les 8 de la tarda, moment en què es tancaran els col·legis i s'iniciarà el recompte de vots. Donat que es tracta d'unes Eleccions Generals, les meses comptaran amb dues urnes, una per al vot al Congrés, amb paperetes de les candidatures i sobres de color blanc, i l'altra per al Senat, amb papereta i sobre de color sèpia. Es recorda que a la papereta del Senat es pot marcar, com a màxim, fins a tres candidats entre totes les candidatures que s'hi presenten. A les 14 hores i a les 18 hores s'oferirà un avanç de participació.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament estarà oberta a la ciutadania per qualsevol dubte o incidència durant la jornada electoral de diumenge.

DISTRIBUCIÓ DE LES MESES ELECTORALS 10n

Districte /Secció / Mesa i Local electoral
1 1 A   Centre Cultural Plaça Nova
1 1 B   Centre Cultural Plaça Nova
1 2 A   IE Jacint Verdaguer
1 2 B   IE Jacint Verdaguer
1 2 C   IE Jacint Verdaguer
1 3 A   Centre Vilarnau
1 3 B   Centre Vilarnau
1 4 A   Centre Vilarnau
1 4 B   Centre Vilarnau
2 1 A   Casal d'Entitats
2 1 B   Casal d'Entitats
2 2 A   Casal d'Entitats
2 2 B   Casal d'Entitats
2 2 C   Casal d'Entitats
2 3 A   Escola Intermunicipal
2 3 B   Escola Intermunicipal
2 4 A   IE Jacint Verdaguer
2 4 B   IE Jacint Verdaguer
2 4 C   IE Jacint Verdaguer

Properament, trobareu al següent enllaç el web de seguiment amb tota la informació del procés electoral del 10 de novembre

PUBLICAT EL 07.11.2019