SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Nebulosity intervals 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Most Festival a Sant Sadurní el 7, 8 i 9 de novembre
El Festival s'inaugura el dijous 7 i enguany posa el focus en el cinema, la gastronomia i els vins de Galícia
PUBLISHED 30.10.2019
COMPARTIRShare on FacebookShare on TwitterShare by email
Most Festival

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, que arriba enguany a la novena edició, s'inaugurarà el dijous 7 de novembre i arriba a Sant Sadurní els dies 7, 8 i 9 amb diverses activitats a La Fassina. El Most és l'únic festival únic festival especialitzat en aquesta temàtica a Catalunya i a l’estat espanyol i s'allargarà fins al 17 de novembre al Penedès i i serà al Priorat del 27 de novembre a l'1 de desembre. Aquest dimarts el Most es va presentar al Vinseum, amb la participació de tot l'equip del festival, els municipis participants, cellers, col·laboradors i patrocinadors. 

El festival s'inaugura amb l’estrena a Catalunya d’Especiales d’Olivier Nakache i Éric Toledano, Premi del Públic del Festival de Cinema de Sant Sebastià, protagonitzat per Vincent Cassel i Reda Kateb.

Enguany el Most clourà amb La Hija de un ladrón, òpera prima de Belén Funes, protagonitzada per Eduard Fernández i Greta Fernández, premi Concha de Plata al darrer Festival de Sant Sebastià per la seva interpretació. A la secció Gran Reserva es podran veure altres pel·lícules de preestrena com La Verité d’Hirokazu Koreeda i Papicha de Mounia Meddour.

La regió convidada d’enguany és Galícia amb una mostra de cinema gallec en la qual destaca la projecció d’O que arde d’Oliver Laxe, Premi del Jurat Un certain regard al Festival de Cannes i una selecció de curtmetratges representatius de la Mostra de Cinema Periférico (S8) de La Corunya amb la presència dels seus directors.

A les seccions Collita i Brot competeixen un total de 37 i 36 peces audiovisuals, respectivament. L’actriu Assumpta Serna i el director Ventura Pons rebran els premis honorífics a la seva trajectòria cinematogràfica.

El Most Festival a Sant Sadurní

L'ajuntament de Sant Sadurní un any més col·labora amb el Most i per això algunes de les activitats tindran lloc al CIC Fassina del municipi.

Dijous 7 de novembre a les 9:30h : Most a les Escoles

Divendres 8 de novembre a les 10h: Jornada de formació Comunicació del Vi

Dissabte 9 de novembre a les 22h: Gala del vi a Sant Sadurní d'Anoia

Més informació: Nota de premsa Most Festival

[Foto i informació: Most Festival]

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^