Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Escola Vedruna es manifesta pel clima #savetheplanet
vaga climaç
El regidor els avança que es l'any vinent es crearà el Consell Juvenil per la Sostenibilitat

El centre Vedruna Sant Sadurní d'Anoia es va concentrar divendres al matí matí a la plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia en el marc de la vaga pel clima convocada arreu del món sota el lema de #savetheplanet. L'escola Vedruna-ElCarme està emmarcada en el Programa Escoles Verdes i els seus alumnes van llegir un manifest en què demanaven als governants responsabilitat per salvar el planeta.

El regidor de Medi Ambient, Carles del Amor, els va rebre a la plaça, va celebrar la iniciativa, els va animar a defensar el planeta i els va avançar que a partir de l'any vinent es crearà un Consell Juvenil per la Sostenibilitat que permetrà al jovent de la vila gestionar una part del pressupost de Medi Ambient.

Vaga pel clima

Aquest divendres 29 de setembre s'ha celebrat la Vaga Mundial del Clima, una protesta global en què han participat milions de persones arreu del món.

Centenars de milers de persones s’han manifestat arreu del món per l’emergència climàtica, en el marc de la jornada de vaga mundial, que culmina la setmana pel clima que havia convocat el moviment juvenil Fridays for Future i al qual s’han adherit milers d’organitzacions.

Podeu veure més imatges al Flickr de l'Ajuntament
vaga clima regidor
Pujar al principi de la pàgina