tastavins i tastamots

Tastavins i tastamots vol ser una aproximació a l’apassionant món del vi, combinant-lo amb tot un reguitzell de jocs de paraules. Entre tast i tast, entre explicació i explicació, els assistents jugaran amb enigmes de paraules relacionats amb el cava.

Miquel Sesé
És especialista a fer jocs de paraules des que el 1989 va fundar Olissip amb un parell de socis més i durant aquests gairebé 30 anys s'ha dedicat professionalment a fornir de tota mena de passaments diversos mitjans de comunicació, especialment premsa escrita, tot i que també ha treballat per a ràdio i televisió.
A nivell d'empresa ha editat i publicat més de 250.000 jocs de tots tipus i a nivell personal ha publicat més de 9.000 mots encreuats per al diari El Punt Avui (1992-2018).
També ha fet nombrosos tallers de Scrabble en català en escoles i centres cívics (ha estat 3 vegades campió del món de Scrabble en català) i ha publicat més de 4.000 problemes de Scrabble en diferents mitjans escrits.
Ha fet nombrosos tallers de jocs de paraules “Taller de lletra” a partir d’una graella de mots encreuats, explicant què són els anagrames, palíndroms, bifronts, alfagrames, tetragrames, cronogrames, criptogrames…


Públic destinatari: joves i adults