Publicació 07.09.2019
L'Ajuntament recorda als comerços que les infraccions es penalitzen amb multes de fins a 3000 euros

Els dies previs a Fires i Festes 2019 la regidoria de Salut Pública i la de Governació han estat recordant la prohibició de vendre begudes alcohòliques de les 23h fins a les 8h a tots els establiments de comerç, serveis i fires, dits també establiments de conveniència o d'abast, tal i com està regulat per Llei i l'Ordenança de Civisme de l'Ajuntament. Aquesta limitació horària està en vigor desde el 30 d'octubre de 2018 quan va ser aprovada pel Ple municipal. El servei de Salut ha repartit cartells perquè els comerços els pengin en un lloc visible.

També està totalment prohibida la venda d'alcohol a menors d'edat.

L'objectiu de la prohibició és dificultar el consum d'alcohol nocturn a la via pública, conegut com a "botellón" i evitar problemes de convivència i d'ordre públic relacionats amb el consum d'alcohol a les nits.

La infracció a l'ordenança és considerada greu i es pot sancionar amb import de 750 a 1.500€ i en cas de reincidència passa a ser molt gru amb sancions de 1.501 a 3.000€.

Des de l'Ajuntament us demanem el màxim de civisme i respecte durant les festes, per tal que tots i totes puguem gaudir d'una magnífiques Fires i Festes 2019