Publicació 06.09.2019
Inauguració expos
Aquest divendres al vespre, pregó a càrrec de Josep Maria Esteve, exdirector de l´IE Jacint Verdaguer

Aquest dijous a la tarda va tenir lloc la inauguració de les exposicions que acompanyaran aquests dies de Fires i Festes a la biblioteca municipal, les caves Giró i Giró i a la Capella de l’Índex, i  on es poden visitar les obres de Nil Bartolozzi i David Ribas, de la mà de la galeria Paqui Delgado.

A banda dels artistes, l’acte va comptar també amb la intervenció del crític d’art, Joan Gil, que va comentar i donar detalls sobre el treball i obres que es poden visitar.

Durant l’acte també es va donar a conèixer el nou format del programa de Fires, que pren enguany un nou rumb, amb una renovació del disseny i dels continguts i amb la intenció d’esdevenir una revista cultural sadurninenca.

La nova regidora de Cultura, Marta Castellví , es va mostrar molt il.lusionada per l’arribada de les Fires, cita essencial del calendari cultural de la vila, i va destacar el paper de les entitats, de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament per oferir una programació de qualitat i per a tots els públics. “Les Fires d’enguany combinen actes molt arrelats a la nostra vila, amb propostes més atrevides i actes típics que, de la mà de les entitats, hem volgut renovar, com és el cas de les Fires pels Avis o el pregó”.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, va subratllar que “per a molts regidors i regidores aquestes seran les seves primera Fires. Hi ha una nova fornada amb molt de temps per recórrer, com és el cas de la nova regidora de Cultura, que s’estrena gairebé amb les Fires”, alhora que va agrair la tasca realitzada per l’anterior responsable, Montse Medall, i la seva contribució en la programació d’aquest any.

L’acte va cloure amb una copa de cava i un petit refrigeri

Podeu consultar els  horaris de les exposicions
Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament