Ràdio Sant Sadurní
El club andalús ha fet oficial la contractació del futbolista sadurninenc després de moltes setmanes de negociació amb el Rayo Vallecano, el seu anterior equip

El Real Betis Balompié ha anunciat oficialment aquest dimecres la tan anunciada incorporació del futbolista sadurninenc, Àlex Moreno, després de l'acord al qual ha arribat amb el seu anterior equip, el Rayo Vallecano de Madrid.

El lateral es converteix així en la sisena incorporació d'aquesta temporada de l'equip sevillà i firma un contracte que el mantindrà vinculat al club andalús fins al 2024.

Àlex Moreno, nascut el 8 de juny de 1993, arriba al Betis després d'una intensa trajectòria esportiva que es va iniciar a la UE Sant Sadurní, i passant per diversos equips com el FC Vilafranca, la base del FC Barcelona, l'UE Llagostera, el RCD Mallorca, el Rayo Vallecano, l'Elx, per tornar després al Rayo, amb qui va debutar a Primera Divisió i equip amb el que fa dues temporades va signar una actuació determinant en l'ascens de l'equip madrileny a la màxima divisió del futbol estatal. En total, més de 200 partits al més alt nivell, en què ha aconseguit 13 gols i ha donat 14 assistències.

El fitxatge arriba després d'un llarguíssim estiu pel sadurninenc, qui ha hagut d'esperar moltes setmanes fins que s'ha arribat a l'acord entre els dos clubs i que ha facilitat la seva arribada al Betis.

PUBLICAT EL 21.08.2019