Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat amb pluja 26ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
ramon Giro 19
El sadurninenc Ramon Giró presidirà la delegació de l'Alt Penedès de la Cambra de Comerç de Barcelona
Fèlix Galimany, Maite Esteve, Joan Comes i Pere Mateu ocuparan les quatre vocalies que composen el Consell de la Delegació

El Ple de la Cambra de Barcelona reunit el passat dijous, 25 de juliol, en la seva primera sessió ordinària, sota la presidència de Joan Canadell, va aprovar el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegacions. D’aquesta forma, s’inicia així el procés de renovació dels òrgans de la Cambra a les delegacions. Un procés que es preveu que finalitzi en els propers mesos.

El Consell de la Delegació de l’Alt Penedès el composen, de moment, cinc membres, el president i quatre vocalies. El Ple de la institució va donar llum verda a la renovació total del Consell i va aprovar el nomenament dels següents membres:

  • Ramon Giró (President) – Jaume Giró i Giró SL
  • Fèlix Galimany - Covides SCCP
  • Maite Esteve - Vins el Cep SL
  • Joan Comes - Coral Transport & Stocks SL
  • Pere Mateu - Timbrats Estero SL

Amb aquesta renovació es posa punt i final al mandat del delegat Joan Amat, que durant l’anterior legislatura havia estat l’encarregat d’exercir la representació de la Cambra de Barcelona al territori de l’Alt Penedès.

El Consell de la Delegació està constituït per fins a un màxim de 10 vocals, establerts a municipis de l'àmbit territorial de la delegació corresponent. La designació dels membres correspon al Ple de Cambra, a proposta del seu Comitè Executiu. D’entre ells, el president del Consell de la delegació és nomenat pel president de la Cambra de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la propera renovació del Ple (o abans per cessament anticipat).

Aquest òrgan de govern territorial té com a funcions principals les d’emprendre iniciatives d’impuls de l’economia comarcal, més enllà de la projecció corporativa i l’arrelament territorial que proporciona la prestació de serveis. Certament, la implicació dels Consells en iniciatives que donin resposta a les necessitats econòmiques de cada territori és un factor que potencia la proximitat i la projecció d’una Cambra forta també a nivell territorial. Cal afegir que els Consells vetllen també per definir un espai compartit de concertació d’actuacions entre el món empresarial i l’administració local.

[Nota de Premsa: Cambra de Comerç de Barcelona]

PUBLICAT EL 06.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic