Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 25ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
porta a porta
Campanya per fomentar el compliment de l'Ordenança de recollida de residus
La Policia Local sancionarà les persones que infringeixin l'ordenança municipal

Dilluns 5 d'agost s'inicia una campanya per fomentar el compliment de l'Ordenança de recollida de residus al municipi de Sant Saduní d'Anoia, davant l'increment dels actes incívics que s'estan produint darrerament: bosses d'escombraries al voltant dels contenidors de vidre o de papereres, incompliment dels horaris i del tipus de residu que determina el calendari de recollida selectiva i de la normativa de la deixalleria municipal, entre d'altres.

La Policia Local durà a terme una vigilància intensiva del compliment d'aquest reglament i sancionarà a les persones que l'incompleixin, segons determina l'Ordenança. La pertorbació de la convivència ciutadana també està regulada a l'Ordenança de Civisme.

Abandonar qualsevol residu a la via pública pot suposar una sanció de fins a 120€.

L'Ajuntament agraeix la sensibilització i consienciació de la majoria de la població, que participa i fomenta la recollida de residus, però insisteix en la necessitat de mantenir i reforçar els bons hàbits, aixi com demana la màxima col·laboració ciutadana per fer de la vila un lloc amable per a tothom i mantenir la convivència.

PUBLICAT EL 02.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic