Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 02.08.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanya per fomentar el compliment de l'Ordenança de recollida de residus
porta a porta
La Policia Local sancionarà les persones que infringeixin l'ordenança municipal

Dilluns 5 d'agost s'inicia una campanya per fomentar el compliment de l'Ordenança de recollida de residus al municipi de Sant Saduní d'Anoia, davant l'increment dels actes incívics que s'estan produint darrerament: bosses d'escombraries al voltant dels contenidors de vidre o de papereres, incompliment dels horaris i del tipus de residu que determina el calendari de recollida selectiva i de la normativa de la deixalleria municipal, entre d'altres.

La Policia Local durà a terme una vigilància intensiva del compliment d'aquest reglament i sancionarà a les persones que l'incompleixin, segons determina l'Ordenança. La pertorbació de la convivència ciutadana també està regulada a l'Ordenança de Civisme.

Abandonar qualsevol residu a la via pública pot suposar una sanció de fins a 120€.

L'Ajuntament agraeix la sensibilització i consienciació de la majoria de la població, que participa i fomenta la recollida de residus, però insisteix en la necessitat de mantenir i reforçar els bons hàbits, aixi com demana la màxima col·laboració ciutadana per fer de la vila un lloc amable per a tothom i mantenir la convivència.

Pujar al principi de la pàgina