Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pau Bargalló 2019
Pau Bargalló : “Canviaria l'MVP per la Copa d'Europa”
El sadurninenc ha estat reconegut com a MVP de l'OKLliga i s'ha penjat el bronze als World Roller Games

El sadurninenc Pau Bargalló ha visitat els estudis de Ràdio Sant Sadurní per valorar la temporada amb el FCBarcelona i fer balanç, també, dels World Roller Games que s'han disputat aquest mes de juliol a Barcelona.

Bargalló, que tot just gaudeix ara d'unes merescudíssimes vacances abans de tornar als entrenaments el proper 7 d'agost, valora molt positivament la darrera temporada al Barça malgrat tenir clavada l'espineta de la Copa d'Europa: “La Copa era un objectiu molt gran del club i no la vam poder guanyar, però tornarem amb més força a revalidar títols i a tornar a guanyar la Copa”, ha explicat. Afegint, també que “això és el que et fa tornar amb més força”.

OKLliga, Copa Intercontinental i Continental, Copa del Rei, i Lliga Catalana són els títols que Bargalló ha aixecat només aquesta darrera temporada amb el Barça. Cinc títols col·lectius i un d'individual, l'MVP de l'OKLliga, que premia el millor jugador de la lliga domèstica. Un guardó que, als seus 25 anys, aconsegueix per segona vegada i que assumeix amb molta il·lusió, però que, com afirma “canviaria per la Copa d'Europa o qualsevol resultat positiu per a l'equip”.

Preguntat pel bronze aconseguit amb la Selecció Espanyola als World Roller Games, Bargalló ha explicat que “queda el sabor de no haver pogut guanyar l'or, que era l'objectiu”. Amb tot, també es mostra orgullós del joc de l'equip que capitanejava: “Hem d'estar contents, tot i que l'objectiu no està complert”.

El sadurninenc ha clos l'entrevista fixant-se uns objectius molt alts per a la propera temporada: “Guanyar tots els títols i que segueixi venint l'afició al Palau a gaudir”.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 31.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic