Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pluja 1
Incidències a causa de la pluja torrencial de dissabte
El servei de Via Pública treballa per arranjar els desperfectes que encara hi ha a alguns punts del municipi

Camins i carreteres tallades, baixos inundats, algun cotxe atrapat per l'aigua i problemes a la Volta Ciclista al Penedès, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, són les principals incidències de la intensa tempesta de dissabte a Sant Sadurní d'Anoia, en què van caure més de 45 litres per metre quadrat, a litre per minut, fet que va ocasionar que moltes clavegueres saltessin o no poguessin engolir l'aigua.

La riera del Lavernó baixava molt carregada i va conduir fang i pedres a camins i carreteres, com la C-243 que es va haver de tallar, o a la rotonda del cinturó de ronda, on l'aigua no deixava circular els vehicles.

El matí de dissabte molts carrers es van convertir en autèntics rius, com l'entrada de Sant Sadurní per la carretera de Vilafranca o algun punt del cinturó de ronda. Aquest fet va suposar la caiguda d'alguns ciclistes de la Volta que se celebrava a la vila. L'organització va decidir suspendre l'etapa del dissabte a la tarda que havia de sortir des de la vila, pel delicat estat d'algunes carreteres.

pluja 2

PUBLICAT EL 29.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic