Publicació 22.07.2019
pis tutelat 1
És un pis per a 8 persones amb necessitats especials i es preveu que comenci a funcionar l'any vinent

L'alcalde de Sant Sadurní d'Anoia, Josep Maria Ribas, acompanyat per la regidora d'Acció Social, Meritxell Borràs i diversos tècnics i responsables de l'àrea de Serveis Socials i Serveis Tècnics de l'Ajuntament han visitat l'habitatge que fa uns mesos va adquirir l'Ajuntament a una nova promoció que s'està aixecant al costat de l'edifici de Correus.

La intenció és que l'any vinent es pugui estrenar aqust pis tutelat adreçat a persones majors d'edat i fins als 65 anys, amb capacitats diverses però que disposin d'un cert grau d'autonomia. Està previst que les obres finalitzin el mes de setembre.

S'han invertit prop de 400 mil euros per aquest habitatge propietat municipal que compta amb uns 180 metres quadrats de superfície i que té diverses estances adaptades a les necessitats d'aquests usuaris.

Aquest pis comptarà amb la supervisió i gestió d'un professional educador. L'habitatge compta amb quatre habitacions dobles i tindrà capacitat per a fins a 8 residents. Les places es gestionaran de manera concertada amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya.

pis tutelat 2