Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
prensentació govern web
ERC i Junts per Sant Sadurní anuncien el cartipàs municipal i l'organització del govern
Josep Maria Ribas serà alcalde els primers 30 mesos, quan prendrà el relleu Ton Amat

Aquest dijous al migdia ERC i Junts per Sant Sadurní han donat a conèixer els principals objectius pel nou mandat, així com la nova distribució d'àrees i regidories, al personal de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Els partits han fet públic minuts abans el següent comunicat: "Amb la voluntat de donar resposta a les necessitats que tindrà el nou govern i de teixir una acció política marcada per un treball transversal entre departaments i regidors, ERC i Junts per Sant Sadurní aposten per un govern fort format per nou regidors que permetran assegurar l'estabilitat al llarg del mandat.

Per fer realitat aquesta aposta, el govern es dividirà en sis grans àrees: Alcaldia, Serveis Centrals i Hisenda, Serveis a les persones, Desenvolupament econòmic, Municipi i Territori i Àmbit educatiu, cultural i esportiu.

Per tal de facilitar el treball transversal, totes les àrees seran compartides per part d’Esquerra i de Junts per Sant Sadurní; amb l’excepció de l’alcaldia, que durant els primers 30 mesos dependrà d’Esquerra, per donar estabilitat al nou govern, mentre que durant l’últim any i mig dependrà de Junts per Sant Sadurní.

Des de l’Àrea de Serveis Centrals es redactarà un Pla d’Acció Municipal (PAM) i es prioritzarà la inversió gradual i progressiva del romanent acumulat gràcies a la reducció del deute efectuada en els anterior mandats.

Una de les prioritats del nou govern municipal seran els serveis a les persones, amb l’objectiu de lluitar contra la precarització i l’exclusió social, garantint la igualtat d’oportunitats i accés als serveis públics de les persones.

D’altra banda, en el marc del desenvolupament econòmic, l’Ajuntament de Sant Sadurní aprofundirà en la diversificació econòmica de la Capital del Cava. A més, també es continuarà treballant per a la promoció turística del municipi d’una manera sostenible i amb valor afegit, on el comerç i les caves locals en siguin referent i part constructora.

L’aposta del nou govern pel municipi i el territori serà essencial. La prioritat dels propers quatre anys serà l’ordenació d’espais públics, urbans i paisatgístics, i la pacificació del trànsit urbà. A nivell territorial, l’Ajuntament de Sant Sadurní continuarà oposant-se frontalment al Quart Cinturó i vetllarà pel desplegament de la Vegueria Penedès; sense deixar de banda els actuals problemes de les aigües negres dels agregats rurals ni la millora en la recollida selectiva.

Finalment, en l’àmbit educatiu, cultural i esportiu, es continuarà amb els cicles culturals establerts, es crearà l’Àgora Cultural, s’impulsarà un procés de participació ciutadana per a Can Guineu i es treballarà per a trobar solucions de seguretat pel teatre de l’Ateneu i la renovació de El Centre. També es tornarà a formular el projecte dels vestidors del Camp de Futbol i la Pista Polivalent, a més de posar en marxa la nova escola d’adults i l’arxiu municipal.

Distribució de regidories

Alcalde. Josep Maria Ribas: Comunicació, transparència, Protocol, Relacions Institucionals i Gabinet d'Alcladia.

1r Tinent d’Alcalde (Serveis Centrals i Hisenda). Ton Amat: Recursos Humans, Noves Tecnologies, Promoció Turística i Comerç

2a Tinent d’Alcalde (Serveis a les persones). Meritxell Borràs: Acció Social i Igualtat, Promoció Econòmica, Ocupació i Formació.

3r Tinent d’Alcalde (Municipi i territori). Xavier Rodríguez. Habitatge, Urbanisme i Obres.

4t Tinent d’Alcalde (Desenvolupament econòmic). Pere Vernet. Governació, Via Pública, Participació Ciutadana.

5a Tinent d’Alcalde (Àmbit Educatiu, Cultural i Esportiu). Marta Castellví: Cooperació i Joventut, Cultura.

Laura Salvador: Salut Pública i Consum, Esports i Escola de Música.

Toni Romeu: Patrimoni i Memòria Històrica, Educació i Normalització Lingüística.

Carles del Amor: Hisenda i Serveis Centrals (Secretaria, OAC, Finestreta Única), Mobilitat, Medi Ambient i Recollida Selectiva.

Comunicat ERC i Junts per Sant Sadurní

PUBLICAT EL 20.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic