RÓdio Sant SadurnÝ

AVUI: Poc ennuvolat 25║C|10║C
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLET═

SUBSCRIU-TE AL BUTLLET═ ELECTRĎNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electr˛nic i setmanalment rebrÓs l'agenda d'activitats i les notÝcies mÚs destacades de la setmana

NotÝcies
prensentaciˇ govern web
ERC i Junts per Sant SadurnÝ anuncien el cartipÓs municipal i l'organitzaciˇ del govern
Josep Maria Ribas serÓ alcalde els primers 30 mesos, quan prendrÓ el relleu Ton Amat

Aquest dijous al migdia ERC i Junts per Sant SadurnÝ han donat a conŔixer els principals objectius pel nou mandat, aixÝ com la nova distribuciˇ d'Órees i regidories, al personal de l'Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia.

Els partits han fet p˙blic minuts abans el segŘent comunicat: "Amb la voluntat de donar resposta a les necessitats que tindrÓ el nou govern i de teixir una acciˇ polÝtica marcada per un treball transversal entre departaments i regidors, ERC i Junts per Sant SadurnÝ aposten per un govern fort format per nou regidors que permetran assegurar l'estabilitat al llarg del mandat.

Per fer realitat aquesta aposta, el govern es dividirÓ en sis grans Órees: Alcaldia, Serveis Centrals i Hisenda, Serveis a les persones, Desenvolupament econ˛mic, Municipi i Territori i └mbit educatiu, cultural i esportiu.

Per tal de facilitar el treball transversal, totes les Órees seran compartides per part d’Esquerra i de Junts per Sant SadurnÝ; amb l’excepciˇ de l’alcaldia, que durant els primers 30 mesos dependrÓ d’Esquerra, per donar estabilitat al nou govern, mentre que durant l’˙ltim any i mig dependrÓ de Junts per Sant SadurnÝ.

Des de l’└rea de Serveis Centrals es redactarÓ un Pla d’Acciˇ Municipal (PAM) i es prioritzarÓ la inversiˇ gradual i progressiva del romanent acumulat grÓcies a la reducciˇ del deute efectuada en els anterior mandats.

Una de les prioritats del nou govern municipal seran els serveis a les persones, amb l’objectiu de lluitar contra la precaritzaciˇ i l’exclusiˇ social, garantint la igualtat d’oportunitats i accÚs als serveis p˙blics de les persones.

D’altra banda, en el marc del desenvolupament econ˛mic, l’Ajuntament de Sant SadurnÝ aprofundirÓ en la diversificaciˇ econ˛mica de la Capital del Cava. A mÚs, tambÚ es continuarÓ treballant per a la promociˇ turÝstica del municipi d’una manera sostenible i amb valor afegit, on el comerš i les caves locals en siguin referent i part constructora.

L’aposta del nou govern pel municipi i el territori serÓ essencial. La prioritat dels propers quatre anys serÓ l’ordenaciˇ d’espais p˙blics, urbans i paisatgÝstics, i la pacificaciˇ del trÓnsit urbÓ. A nivell territorial, l’Ajuntament de Sant SadurnÝ continuarÓ oposant-se frontalment al Quart Cinturˇ i vetllarÓ pel desplegament de la Vegueria PenedŔs; sense deixar de banda els actuals problemes de les aigŘes negres dels agregats rurals ni la millora en la recollida selectiva.

Finalment, en l’Ómbit educatiu, cultural i esportiu, es continuarÓ amb els cicles culturals establerts, es crearÓ l’└gora Cultural, s’impulsarÓ un procÚs de participaciˇ ciutadana per a Can Guineu i es treballarÓ per a trobar solucions de seguretat pel teatre de l’Ateneu i la renovaciˇ de El Centre. TambÚ es tornarÓ a formular el projecte dels vestidors del Camp de Futbol i la Pista Polivalent, a mÚs de posar en marxa la nova escola d’adults i l’arxiu municipal.

Distribuciˇ de regidories

Alcalde. Josep Maria Ribas: Comunicaciˇ, transparŔncia, Protocol, Relacions Institucionals i Gabinet d'Alcladia.

1r Tinent d’Alcalde (Serveis Centrals i Hisenda). Ton Amat: Recursos Humans, Noves Tecnologies, Promociˇ TurÝstica i Comerš

2a Tinent d’Alcalde (Serveis a les persones). Meritxell BorrÓs: Acciˇ Social i Igualtat, Promociˇ Econ˛mica, Ocupaciˇ i Formaciˇ.

3r Tinent d’Alcalde (Municipi i territori). Xavier RodrÝguez. Habitatge, Urbanisme i Obres.

4t Tinent d’Alcalde (Desenvolupament econ˛mic). Pere Vernet. Governaciˇ, Via P˙blica, Participaciˇ Ciutadana.

5a Tinent d’Alcalde (└mbit Educatiu, Cultural i Esportiu). Marta CastellvÝ: Cooperaciˇ i Joventut, Cultura.

Laura Salvador: Salut P˙blica i Consum, Esports i Escola de M˙sica.

Toni Romeu: Patrimoni i Mem˛ria Hist˛rica, Educaciˇ i Normalitzaciˇ LingŘÝstica.

Carles del Amor: Hisenda i Serveis Centrals (Secretaria, OAC, Finestreta ┌nica), Mobilitat, Medi Ambient i Recollida Selectiva.

Comunicat ERC i Junts per Sant SadurnÝ

PUBLICAT EL 20.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nic