Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Estat del cel 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Bastó alcalde
Dissabte es constituirà el nou plenari i s'escollirà nou alcalde o alcaldessa de Sant Sadurní
Serà un ple extraordinari que començarà a les 12h al Celler de la Fassina i es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní i veure en diferit per Youtube

Com a tots els municipis catalans i de l´Estat espanyol, aquest dissabte es constituirà a Sant Sadurní d'Anoia l'Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de maig.

L'acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Celler de la Fassina de Can Guineu, estarà obert a la ciutadania, i inclourà l'elecció del nou alcalde o alcaldessa del municipi; es constituirà una mesa d'edat amb el regidor més gran i la regidora més jove del nou consistori, que seran els encarregats de presidir la sessió; prendran posessió els regidors i regidores del nou consistori i es procedirà a l'elecció del nou batlle o batllessa, entre els caps de llista de les diferents candidatures, mitjançant votació secreta dels 17 càrrecs electes. La secretària de l´Ajuntament proclamarà aleshores com a alcalde o alcaldessa la persona que hagi obtingut majoria absoluta. Si cap candidat aconsegueix la majoria absoluta, aleshores la secretària proclamarà alcalde o alcaldessa al candidat o candidata de la llista més votada. La sessió s´acabarà amb els parlaments del nou alcalde o alcaldessa de la vila i dels portaveus dels diferents grups municipals.

L'acte es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní, al 107.2 de la FM o on line www.radiosantsadurni.cat

Resultats del 26 de maig

Els resultats definitius de les eleccions municipals a l´Ajuntament de Sant Sadurní del passat 26 de maig van donar com a força guanyadora Esquerra Republicana de Catalunya ERC,  amb un 27,45% dels vots que li donen 5 regidors al consistori, un més dels que tenia fins ara. La nova coalició Junts per Sant Sadurní va quedar en segon lloc, amb el 21,71% i comptarà amb quatre regidors al proper Ajuntament. El partit dels Socialistes de Catalunya, va ser la tercera força a molts pocs vots de Junts per Sant Sadurní i també s'endú quatre regidors, un més del que tenia actualment. La CUP conserva els dos regidors i va pujar en número de vots en relació a les anteriors eleccions, un objectiu que no va poder assolir Sant Sadurní En Comú, que es quedarà amb un únic regidor, com el Partit Popular.

PUBLICAT EL 11.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic