Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Pau Bargalló
Pau Bargalló, escollit MVP de l'OKLliga
El sadurninenc ja va ser escollit MVP la temporada 2016/2017

El sadurninenc Pau Bargalló s'ha proclamat campió del guardó de MVP - millor jugador- de l'OKLliga 2018-19 després de les votacions dels seleccionadors nacionals i el director tècnic de la RFEP. Bargalló, que actualment milita a les files del FC Barcelona, ja va aixecar el trofeu MVP de l'OKLliga 2016-17, aleshores, tècnics i capitans el van escollir com el millor de la temporada després de marcar vint-i-dos gols en l'OKLliga i tretze més en la resta de competicions.

El sadurninenc, que revalida títol, agafa el relleu de Raúl Marín -escollit millor jugador la temporada passada- i suma aquest segon guardó individual gràcies als 17 gols i 20 assistències que ha signat al llarg d'aquesta temporada a la lliga domèstica.

Amb aquest reconeixement, Bargalló continua l'estela d'altres reconeguts sadurninencs de primer nivell com el seu germà, Jordi Bargalló, MVP de la temporada 2015/16 i també de la 2012-13 o Marc Gual, distingit, també, en dues temporades més, la 2009-10 i la 2010-11.

PUBLICAT EL 04.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic