Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 28ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Centre Cultural
El Centre Cultural finalista dels Premis Catalunya Construcció
La identitat dels guanyadors es farà pública en La Nit de la Construcció que se celebrarà el dia 20 de juny a l´INEFC Barcelona

El Centre Cultural de Sant Sadurní d’Anoia es troba entre les 22 candidatures finalistes dels Premis Catalunya Construcció, que convoca el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) per reconèixer l’esforç dels equips de professionals i empresaris que, amb el seu treball, contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció. Els Premis compten amb el suport del Consell de Col·legi d’Aparelladors de Catalunya i d’Arquinfad. L'equip encarregat del projecte sadurninenc és el format per Òscar Cusidó, Irene Marzo i Manel Marín.

De fet el Centre Cultural, edifici que acull la Biblioteca municipal, també és finalista dels Premis FAD d'Arquitectura 2018, permis degans en arquitectura i interiorisme europeus.

El nombre de candidatures presentades en totes les categories d’aquesta edició va ser de 128, el jurat en va fer una primera selecció de la qual han estat escollides les 22 que finalment optaran als premis. La categoria més disputada serà la de Rehabilitació patrimonial, amb 4 candidatures finalistes. A continuació segueixen, amb 3 finalistes cadascuna, les categories de Direcció d’execució d’obra, Innovació en la construcció, Coordinació de seguretat i Rehabilitació funcional, totes elles referides a edificis d’equipaments públics i privats, habitatges i obres urbanes de dimensió i característiques ben diverses. La Direcció integrada de projectes o project manager estarà representada per 2 candidatures i finalment, al Premi al treball final de grau, modalitat reservada als recent titulats, hi optaran 4 treballs procedents de diferents escoles d’arquitectura tècnica de Catalunya.

Les obres de referència de les candidatures finalistes es troben ubicades a Barcelona, Badalona, Terrassa, Gavà, Argentona, Berga, Igualada, Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), Ullastret (Baix Empordà), el Callús (Bages), El Poal (Pla d’Urgell) i Arteixo (Galícia). Totes les obres es van acabar en els anys 2017 i 2018 i els equips tècnics estan formats per professionals de diverses disciplines. El jurat també determinarà el Premi Especial a la Trajectòria Professional.

La Nit de la Construcció 

Els diplomes i premis es lliuraran en el transcurs de La Nit de la Construcció, la festa anual oberta a tots els professionals de la construcció i al públic en general, moment en el qual es revelarà la identitat dels guanyadors. La trobada tindrà lloc el dia 20 de juny a l’INEFC Barcelona, a la muntanya de Montjuïc, un dels edificis més emblemàtics construïts amb motiu de l’organització dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

L’acte de lliurament dels Premis Catalunya Construcció serà conduït per la periodista esportiva Imma Pedemonte i comptarà amb l’actuació del trio de Jazz Blue Banana. El jurat de la XVI edició dels Premis Catalunya Construcció té caràcter pluridisciplinari i està format per Josep Maria Forteza, arquitecte tècnic i project manager; Conxita Balcells, arquitecta; Jan Dinarès, arquitecte tècnic; Santiago Ayuso, arquitecte tècnic i coordinador de seguretat; Valentí Julià, arquitecte tècnic i gerent de la constructora SEROM; Maria Lluïsa Sánchez, arquitecta i directora de l'enginyeria JSS i Jordi Gosalves, president del CAATEEB i alhora president del jurat.

PUBLICAT EL 04.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic