Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Eleccions municipals 2019
Participació a les 14h de gairebé el 39% del cens i a les 18h del 55,01%, cinc punts i mig més que al 2015
Jornada d'eleccions municipals i al Parlament Europeu

Aquest diumenge 26 de maig se celebren eleccions municipals, al Parlament Europeu i també a algunes comunitats autònomes.

A Sant Sadurní d'Anoia la participació a les eleccions municipals a les 14 hores és del 38,94%, gairebé 4 punts més que a les darreres municipals i a les 18h la participació ha estat del 55,01%, cinc punts i mig més que al 2015.

El cens per aquestes eleccions municipals a la vila és de 9475 persones. A les 18h s'oferirà el segon avanç de participació i a les 8 del vespre es tancaran els col·legis electorals, per iniciar posteriorment l'escrutini, primer amb el recompte de vots de les eleccions europees i a continuació per les municipals.

A les 8 del vespre Ràdio Sant Sadurní oferirà un programa especial de seguiment del recompte des del Centre Cultural de la plaça Nova, que podreu seguir també al 107.2 de la FM i www.radiosantsadurni.cat.


Trobareu més detalls sobre la participació i el desenvolupament de les eleccions al web del Ministeri de l'Interior que podreu consultar seguint el següent enllaç

PUBLICAT EL 26.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic