Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Ton Amat campanya
Tom Amat: "Volem donar un nou impuls a Sant Sadurní"
El candidat de Junts per Sant Sadurní desgrana alguns dels pilars del programa electoral

El darrer a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la ronda d'entrevistes als candidats a l'alcaldia municipal ha estat l'alcaldable de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, que ha arrencat la conversa explicant el perquè de la seva introducció en política i de la creació del partit: “Volia sortir del marc mental dels partits tradicionals i donar un nou impuls a Sant Sadurní”, ha explicat.

Amat, conegut, també, per presidir l'Associació de la festa de la Fil·loxera durant molts anys, també ha volgut parlar d'entitats, posant en valor la seva tasca i recordant que “l'Ajuntament ha de facilitar a les entitats a fer més fàcil la gestió”.

En matèria d'equipaments, un dels pilars importants de la campanya, ha destacat projectes com el de la zona esportiva, l'Ateneu i el Centre, afirmant que cal “planificació a la zona esportiva i abordar el tema del Centre i l'Ateneu. El projecte del Centre està molt ben fet i l'Ateneu l'hem d'abordar des d'una mirada global”.

Preguntat per la promoció econòmica i el turisme, el candidat de Junts per Sant Sadurní ha afirmat que “tenim un diamant en brut que no l'hem polit amb el turisme”. Alhora que, en matèria de via pública, ha dit que “necessitem un pla de xoc a nivell de carrer, destinar diners en els propers 4 anys”.

Amat, que ha desgranat alguns dels punts més rellevants del programa electoral del partit, s'ha recordat, també, dels treballadors municipals: “Cal endreçar la casa i donar il·lusió al treballador”, ha clos.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 23.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic