Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Propostes
Què ofereix CIRE a les empreses?
Coneix els avantatges per a la teva empresa
  • l Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) és l’empresa pública del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, que promou la reinserció de les persones privades de llibertat, a través de la seva formació en oficis i el treball productiu.

     

    Col·laborar amb el CIRE pot proporcionar a la vostra empresa alguns avantatges:

     

         Compten amb instal·lacions industrials que s’adapten a la vostra producció i que inclouen tallers totalment equipats, amb unes superfícies que oscil·len entre 100 y 6.000 m2 en els tretze centres penitenciaris repartits per tot el territori català, amb un total de 80.000 m2.

     

         Disposen de mà d’obra adaptada a les vostres necessitats de fabricació, formada o susceptible de formació en funció de les activitats a realitzar.

     

         Els costos són molt competitius i el sistema de facturació respon normalment al preu per unitat de producte.

     

         Disposen de professionals capacitats i preparats, que organitzen i coordinen el desenvolupament de l’activitat productiva en cada centre penitenciari.

     

         Existeix la cobertura d’un marc legal emparat pel Reial Decret 782/2001, de 6 de juliol, que regula la relació laboral de caràcter especial dels interns/penats que realitzen activitats laborals en centres penitenciaris.

     

     

    Des del CIRE, treballen amb diferents sectors industrials (automoció, elèctric, metal·lúrgic, fuster, de confecció, etc.), segons lanormativa UNE EN ISO9001:2015 de sistemes de gestió de les organitzacions i estem certificats en les especialitats de manipulats i muntatges mecànics i elèctrics.

     

  • Dates: 
    2019
PUBLICAT EL 22.05.2019
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)