Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Notícies
El CNL de l´Alt Penedès i el Garraf organitza la IV edició del concurs de jeroglífics “Endevina-la!”
A Sant Sadurní es durà a terme en els 51 comerços que s'han sumat a l'activitat i s'hi pot participar fins al 3 de juny

El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf organitza la IV edició del concurs de jeroglífics “Endevina-la!”, un concurs que promou l’ús de la llengua catalana als comerços per mitjà d’un joc i que es fa durant el mes de maig a 213 establiments de Sant Sadurní d’Anoia i altres municipis penedencs.

A Sant Sadurní, l'”Endevina-la!” es durà a terme en els 51 comerços que s’han sumat a l’activitat. S’hi podrà participar del 13 de maig fins al 3 de juny i s’emmarca dins el programa d’actes del Gastromaig.

El joc consisteix a endevinar els jeroglífics de la llista que hi ha en un tríptic on apareixen tots els establiments que participen en el joc a cada població (el tríptic es pot trobar als serveis i oficines de català i als establiments que hi col·laboren). Un cop emplenada la llista amb tantes solucions com es pugui, s'ha de deixar el tríptic al servei de català corresponent (a Sant Sadurní, al Casal d’Entitats al carrer Marc Mir, 15).

Premis

Hi haurà premis variats per als participants en cada una de les poblacions, que van des de lots de productes i vals de compra cedits pels establiments col·laboradors, les associacions de comerciants o els ajuntaments fins a obsequis del CNL. Un cop finalitzat el termini per participar al concurs, a cada població es farà un sorteig amb els tríptics rebuts. Concretament a Sant Sadurní, hi haurà dos premis que consisteixen en targetes regal de 40 € i 60 € per gastar als establiments participants, i un premi especial entre els participants menors de 14 anys.

Aquesta és la quarta edició del concurs a l’Alt Penedès i el Garraf. El joc es va fer per primera vegada el 2015 al CNL del Vallès Oriental.

[Nota: Servei de Català]

PUBLICAT EL 22.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic