Ràdio Sant Sadurní
L'alcaldable d'ERC defensa que no pactaran "amb grups que han defensat el 155"

Recta final per a les eleccions municipals i darrers candidats a l'alcaldia a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la ronda d'entrevistes. El cinquè i penúltim a fer-ho, ha estat el Josep Maria Ribas, alcaldable per Esquerra Republicana, que ha repassat alguns aspectes de l'actual legislatura i ha aprofitat per parlar del programa electoral i d'inversions i governabilitat en clau de futur: “Descartem formar govern amb grups que han defensat el 155. Tenir una coalició amb majoria et permet governar amb més tranquil·litat, però no es pot descartar cap opció”. ha remarcat.

Preguntat sobre els resultats municipals de les eleccions al Congrés i al Senat i sobre què espera per aquest diumenge, ha volgut tirar de seny: “Hi ha molt optimisme però jo sóc caut i pausat en relació als resultats”. Aprofitant, també, per recordar que “ERC ha estat al govern i sembla que hi ha algun partit que no vol assumir que també té herència en els darrers mandats”.

Ribas, que ha fet balanç de les darreres dues legislatures, ha explicat que “s'han invertit uns 9 milions d'euros en aquests darrers 8 anys, però hem estat molt curosos amb el deute municipal, l'hem reduït gairebé un 77%”.

Finalment, i preguntat per les inversions de futur i destacant-ne els equipaments que es podrien construir o remodelar durant els propers quatre anys, el republicà ha afirmat que “l'Ajuntament té capacitat per tenir finançament pel teatre-auditori, els vestidors del camp de futbol i l'espai polivalent”.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 22.05.2019