Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Campanya 26M CUP
Arantxa Fernández: “Volem ser decisius per fer un govern veritablement d'esquerres”
La CUP posa en valor la participació ciutadana i un pla d'equipaments

La candidata de la CUP a l'alcaldia de Sant Sadurní, Arantxa Fernández, ha estat la tercera a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en el marc de les entrevistes als candidats prèvies a les eleccions municipals. Al llarg de la conversa, la cupaire ha explicat alguns dels punts més destacats del programa electoral i ha aprofitat per fixar-se, com a objectiu, un consistori d'esquerres: “Volem ser decisius per fer un govern veritablement d'esquerres, ja que volem que Sant Sadurní canvii”, ha dit.

Fernández ha valorat, també, la darrera legislatura. Quatre anys “sense línia política” i amb “un govern que ha anat xutant la pilota i esperant que passés el temps”. Bona prova en dóna la creació d'unpla d'equipaments que va presentar la CUP i que espera que es pugui fer realitat en la propera legislatura: “volem un pla d'equipaments que ens permeti no anar legislatura a legislatura, sinó traspassar-les. Arribar a uns consens és positiu per a tots i esperem que en aquest nou mandat es pugui iniciar el debat per tal de dur a terme inversions rendibles en allò que es necessita”.

En l'apartat de propostes destacades, la cupaire ha posat especial èmfasi en un dels pilars del partit, la participació ciutadana. En aquest sentit, ha dit que “cal dotar de major importància les associacions de veïns i renovar el funcionament del ple municipal per permetre la participació dels vilatans”.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 17.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic