Ràdio Sant Sadurní
El candidat de Sant Sadurní en Comú aposta per mantenir i arranjar els espais

El segon a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la ronda d’entrevistes amb els candidats a l’alcaldia del municipi ha estat el portaveu de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga. Una conversa que ha servit, a banda de per posar sobre la taula les prioritats del partit per a la propera legislatura, per valorar l’estat de la vila i l’actual legislatura.

Abans d’entrar a destacar els principals punts del programa electoral, Berlanga ha analitzat el moment actual: “Estem en un moment complicat, però aquesta complexitat dóna moltes oportunitats”, a més, ha afegit que “segurament tornarem a tenir una majoria d'esquerres a l'Ajuntament”.

Com a prioritats, l’alcaldable de Sant Sadurní en Comú ha destacat el camp de futbol, la construcció d’un auditori, ja sigui al Centre o a l’Ateneu, i la incentivació dels mitjans de transport alternatius per fomentar una vila més sostenible. Sense deixar de banda, però, el manteniment i arranjament dels espais: “Sempre hem reivindicat el nostre discurs. Hem de millorar el Sant Sadurní que ja tenim i això es fa acabant i arranjant".

Matèria especial pel sector del cava que, de nou, ha tornat a reivindicar: “No podem fer com si no passés res. S'ha de cuidar el cava i això no vol dir només a les grans empreses, sinó a tot el sector: petites caves, pagesos, sector complementaris...”.

El turisme, les mancances del municipi i l’ampli gruix d’associacions han completat l'entrevista.

ÀUDIO

PUBLICAT EL 16.05.2019