Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
pl ajuntament
L'Ajuntament denuncia l'acte de vandalisme ocorregut la matinada de 9 de maig
Es demana que s'obri una investigació i detalla que el cost de les destrosses suma 1.380 euros

El govern municipal de Sant Sadurní d'Anoia ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra l'acte de vandalisme que va tenir lloc la matinada del 9 de maig, durant el qual diverses persones van arrencar els elements ornamentals elèctrics en forma de llaços grocs que el servei de Via Pública havia col·locat a la plaça de l'Ajuntament; en arrencar els elements decoratius es va deixar els fils de corrent elèctrica penjant, amb el perill que podia comportar per la ciutadania.

El govern detalla que que el valor d'aquestes destrosses ascendeix a 1.380 euros i demana a la Direcció General de la Policia que obri una investigació per aquests fets.

Els individus que van cometre aquesta acció, que també va arrencar elements penjats a parets i balconades particulars i les estelades i pancartes que havia col·locat l'ANC Sant Sadurní, van enregistrar els fets en vídeo i ho van penjar a les xarxes socials sota el nom “Las burbujas del cava de Sant Sadurní d'Anoia ... Brigadas de limpieza”.

PUBLICAT EL 16.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic