Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Festival EVA 2019
Eva festival rdp 2019
Una cinquantena d'espectacles del 31 de maig al 9 de juny al Penedès

Aquest dimarts s'ha dut a terme a la Capella de l'Índex la roda de premsa de presentació del Festival EVA 2019, el festival de narració i tradició oral que enguany arriba a la 15a edició i que escamparà la narrativa i la oralitat arreu del Penedès del 31 de maig al 9 de juny. Precisament el territori és un dels grans protagonistes d'un festival que suma enguany 18 municipis i més de 40 emplaçaments on tindran lloc fins a 55 espectacles.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Montse Medall, i la directora del Festival, Jordina Biosca, van detallar els actes d'enguany, una cinquantena d'espectacles de petit format en espais particulars del Penedès. Un any més des de l'organització s'ha reivindicat la Cultura en majúscules, la necessitat de conèixer el territori i els espectacles amb contingut, que junt amb la Bellesa "alimenten l'ànima", com va dir Biosca. La regidora de Cultura va agrair la col·laboració de totes les persones que fan possible aquest gran esdeveniment, ben consolidat ja amb 15 edicions.

Territori EVA

El festival Eva arribarà a divuit municipis de l'Alt i el Baix Penedès, que acolliran espectacles de proximitat entre el 31 de maig i el 9 de juny, quan la paraula dita i la tradició oral prenen protagonisme amb propostes narratives, teatrals, musicals i, sobretot, vivencials. Castells, places, jardins, cases, cellers, biblioteques i, com no, un cementiri, seran espais Eva convertits en escenaris per un dia, atès que el territori Eva es nodreix del patrimoni local i el festival el posa en valor a través d'una extensa programació tant per a públic adult com per a famílies amb infants. Precisament, aquest territori és el un dels grans protagonistes d'un festival que suma enguany divuit municipis i més de 40 emplaçaments on hi tindran lloc fins a 55 espectacles.

La inauguració de la 15a edició de l'Eva Penedès la protagonitzarà la narradora Jordina Biosca, directora del festival, amb 'Pregó' el dia 31 de maig de a les 21:30h a la plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Podeu escoltar aquí l'àudio de la roda de premsa:

Pujar al principi de la pàgina