Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.05.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sessió extraordinària del ple municipal
ple març
L'Ajuntament aprova en el darrer ple del mandat una modificació de crèdit de més de 632.000 euros per afrontar diverses inversions

Aquest dimarts es va celebrar el darrer ple municipal del mandat 2015-19 amb una sessió extraordinària molt curta que va servir principalment per donar llum verda a diversos assumptes administratius i aprovar, com a punt més destacat, una modificació de crèdit de més de 632.000 euros per impulsar diverses inversions i actuacions a espais i equipaments municipals.

Destaquen la partida de 135.000 euros per la urbanització i condicionament de l'entorn de la zona propera a Correus, coneguda com hort del Pitu Fèlix, els 90.000 per fer front a diverses millores a la Casa dels Avis; 50.000 euros  per al mobiliari de les futures instal.lacions d'Acció Social, que s'ubicarà a l'antiga biblioteca del carrer Sant Pere; o 27.000 euros per a l'actualització de les instal.lacions de baixa tensió de les escoles La Pau i Jacint Verdaguer. De la xifra total, més de 277.000 es destinaran a l'amortització de préstecs.

La proposta va comptar amb l'abstenció de la CUP i el PP, i el vot en contra del PSC, que va criticar la manca de planificació del govern que havia conduït a aprovar aquesta modificació de crèdit a les acaballes del mandat. El govern va subratllar la voluntat de no deixar demorar la posada en marxa de certes compres i projectes, tenint en compte les eleccions i les setmanes que passaran fins que es constitueixi el proper govern municipal.

Prèviament s'havien resolt també favorablement el pla anual de contractació, una llicència d'obres per a l'ampliació de les instal.lacions de les caves Vilarnau, i l'aprovació de l'annex del conveni que regula el servei comarcal de taxi.

ÀUDIO



Pujar al principi de la pàgina