Ràdio Sant Sadurní
Els socialistes van estar acompanyats pel diputat al Congrés José Zaragoza

El PSC de Sant Sadurní va presentar diumenge la llista i les principals propostes del seu programa electoral en un acte que es va dur a terme al Barri Vilarnau i al qual hi va assistir el diputat al Congres, José Zaragoza.

Zaragoza, va aprofitar la seva intervenció per agrair la tasca feta pel partit sadurninenc i va argumentar que “necessiteu un Ajuntament que en lloc de preocupar-se dels conflictes que s'han generat de confrontació i divisió de la societat catalana, i dins d'Espanya, es preocupi dels problemes reals”.

Seguidament, l'alcaldable del partit, Susanna Mérida va detallar les línies de treball que constitueixen el programa electoral per a les eleccions municipals. Les inversions en la zona esportiva, comptar amb un auditori, dinamitzar el centre comercial, la neteja i la promoció del turisme són els pals de paller dels socialistes en els propers quatre anys.

En quant a la construcció d'un auditori que pugui allotjar la vida escènica del municipi, el PSC aposta pel Centre: “és un bon espai, perquè els propietaris del Centre han presentat un projecte interessant que creiem que cal abordar”, va dir Mérida, que va aprofitar per posar especial atenció en Can Guineu: “no serà una prioritat, però volem que es repensi juntament  amb el Centre i la Fassina. Repensar un nou model de turisme”.

Trobareu el programa electoral del PSC aquí.

PUBLICAT EL 14.05.2019