Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 19ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Lets clean Europe
Let's Clean Europe
Una tasca comuna a Europa per promoure accions de sensibilització recollint residus abocats il·legalment

Diumenge es va celebrar la 2a edició del Let's Clean up Europe que organitza el Banc de Temps de Sant Sadurní d'Anoia amb la col·laboració del departament de Medi Ambient de l'ajuntament. És una acció comuna a tot Europa que es du a terme entre el 10 i 12 de maig de 2019 per conscienciar sobre la quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització per mitjà de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment.

Una acció de neteja d'espais naturals que enguany es va dur a terme als entorns del Barri Vilarnau i Can Ferrer i que ha constatat la necessitat  de sensibilitzar els vilatans en la pròpia responsabilitat pel que fa als residus que generem. Grans i petits, tots voluntaris, van recollir i seleccionar a la deixalleria del municipi els residus que van trobar: un total de 720 kg de residus recollits en espais naturals, un èxit per al Medi Ambient, que deixa veure que encara hi ha molta feina a fer. Com a cloenda de l'activitat se'ls d'un esmorzar saludable.

PUBLICAT EL 13.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic