Ràdio Sant Sadurní
Els cupaires presenten el programa electoral en un acte al Carrer Raval

La CUP de Sant Sadurní va arrencar aquest dissabte a la tarda la campanya electoral amb un acte que va dur a terme al Carrer Raval i que va comptar amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya, Maria Sirvent.

La número 1 del partit, Arantxa Fernández, va ser l'encarregada de desgranar alguns dels punts del programa electoral. Un programa que, tal i com van comentar, s'ha construït amb les propostes de la ciutadania.

La necessitat de nous equipaments culturals, la democràcia directa i la participació ciutadana, l’accés a l’habitatge i la progressivitat fiscal en favor de les classes treballadores són alguns dels puntals de la campanya per a les eleccions municipals.

Fernández va fer especial èmfasi en el lloguer social, apuntant que “exigirem al Minisiteri de l'Interior l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, per acollir habitatge col·lectius per a joves”.

La consulta ciutadana per a l'ús de Can Guineu va ser un altre dels temes destacats de l'acte. Un espai on la CUP aposta per dedicar a l'art i la cultura.

La número 1 de la CUP va esmentar també que “volem crear un Sant Sadurní viu, just, actiu i inclusiu, que compti amb un urbanisme on l'element central siguin les persones. on és prioritzi un pulmó verd. Volem uns carrers organitzats des d'un punt de vista feminista, on les dones caminin segures”.

La diputada al Parlament, Maria Sirvent, per la seva banda, va agrair a la CUP Sant Sadurní la seva tasca i va recordar que “som la pedra a la sabata de corruptes i especuladors”.

Trobareu el programa electoral de la CUP aquí.

PUBLICAT EL 13.05.2019