Ràdio Sant Sadurní
Els republicans presenten la llista i el programa electoral

ERC de Sant va celebrar aquest dissabte a la plaça de l'Ajuntament el seu primer acte de campanya electoral, on va presentar la llista que integra la candidatura encapçalada per Josep Maria Ribas, qui es presentarà per tercera vegada a uns comicis electorals.

Un a un els primers llocs de la llista van anunciar algunes de les principals propostes que s'inclouen al programa electoral.

La recuperació de l'Ateneu com a proposta preferent per tornar a tenir un teatre, sense tancar-se cap porta, la rehabilitació de Can Ferrer del Mas com a alberg i espai polivalent; la reordenació de la plaça Nova i el centre urbà, per prioritzar els vianants al centre vila, o treballar per comptar amb una línia de bus que connecti Sant Sadurní amb la Universitat Autònoma van ser alguns dels projectes que van destacar del programa.

L'actual alcalde, per la seva banda, va assegurar que ERC havia acomplert amb "gairebé el 80% del seu programa electoral".

Ribas va tornar a insistir en la voluntat del partit de  celebrar un procés participatiu per decidir el futur ús de Can Guineu i va assegurar rotundament que no obrirà la porta a negociar algunes de les possibles coalicions de govern: "No pactarem amb cap dels partits del 155".

"Volem fer un pas de valentia, presentem una llista molt transversal i paritària que vol representar tots els veïns i veïnes. Som gent amb capacitat de diàleg, que coneix d'aprop la realitat de les persones del nostre poble. Som gent compromesa i som el futur de Sant Sadurní"

Ribas va agrair públicament la tasca realitzada pels regidors que l'han acompanyat a l'actual mandat, Montse Medall, Toni Sisternas i Maria Surià, que no formaran part de les primeres posicions de la llista d'ERC en aquestes eleccions.

Podeu escoltar la intervenció sencera al següent enllaç:

Trobareu el programa electoral d'ERC aquí.

PUBLICAT EL 13.05.2019