Sant SadurnÝ d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia
NotÝcies
TambÚ es va donar inici al Gastromaig 2019, amb una Ómplia oferta gastr˛n˛mica durant aquest mes
PUBLICAT EL 07.05.2019
Cavamarket 2019

Diumenge es va celebrar una nova i exitosa ediciˇ del Cavamarket, la mostra de degustaciˇ i venda de cava i gastronomia de Sant SadurnÝ d'Anoia que s'organitza des de Turisme Sant SadurnÝ. El carrer Raval va viure un matÝ molt animat de p˙blic i visitants en una jornada de sol i temperatura molt agradable, on qui hi va assistir va poder tastar i comprar bons caves i gaudir de l'oferta gastron˛mica de la quinzena d'empreses que en aquesta ocasiˇ hi han participat, acompanyats per l'oferta musical que va amenitzar l'estada dels visitants.

Durant tot el matÝ el Raval es va convertir en un espai comercial molt actiu i atractiu on tant les empreses participants, com les botigues de la zona que van obrir portes, van presentar la seva oferta al nombrˇs p˙blic d'arreu que s'hi va acostar.

TambÚ diumenge,  i des del mateix CavaMarket, es va donar per iniciat el Gastromaig que cada any organitza Som Sant SadurnÝ, amb el suport de l'Ajuntament; des de la seva carpa van presentar l'oferta gastr˛n˛mica de les empreses que s'han adherit a aquesta acciˇ i es van oferir tallers per als nens i nenes que hi van voler participar. 

Podeu veure i imatges del Cavamarket al Facebook de l'Ajuntament