SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Peux nuageux 34ºC|18ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Nova i exitosa edició del Cavamarket de primavera
També es va donar inici al Gastromaig 2019, amb una àmplia oferta gastrònòmica durant aquest mes
PUBLIÉ 07.05.2019
COMPARTIRPartager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Google+Partager by email
Cavamarket 2019

Diumenge es va celebrar una nova i exitosa edició del Cavamarket, la mostra de degustació i venda de cava i gastronomia de Sant Sadurní d'Anoia que s'organitza des de Turisme Sant Sadurní. El carrer Raval va viure un matí molt animat de públic i visitants en una jornada de sol i temperatura molt agradable, on qui hi va assistir va poder tastar i comprar bons caves i gaudir de l'oferta gastronòmica de la quinzena d'empreses que en aquesta ocasió hi han participat, acompanyats per l'oferta musical que va amenitzar l'estada dels visitants.

Durant tot el matí el Raval es va convertir en un espai comercial molt actiu i atractiu on tant les empreses participants, com les botigues de la zona que van obrir portes, van presentar la seva oferta al nombrós públic d'arreu que s'hi va acostar.

També diumenge,  i des del mateix CavaMarket, es va donar per iniciat el Gastromaig que cada any organitza Som Sant Sadurní, amb el suport de l'Ajuntament; des de la seva carpa van presentar l'oferta gastrònòmica de les empreses que s'han adherit a aquesta acció i es van oferir tallers per als nens i nenes que hi van voler participar. 

Podeu veure i imatges del Cavamarket al Facebook de l'Ajuntament

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^