RÓdio Sant SadurnÝ
Els divendres 10,17 i 24 de maig, se celebraran una sŔrie de trobades amb els partits polÝtics per abordar qŘestions com els equipaments municipals, el model de vila, la cultura, les festes o els joves, entre d'altres

Aquest divendres s'inicia un cicle de debats amb motiu de les eleccions municipals i que organitza RÓdio Sant SadurnÝ, amb la colĚlaboraciˇ de les diferents formacions polÝtiques. "Els equipaments municipals i el model de vila" donarÓ el tret de sortida divendres 10 de maig a les 19 hores al Centre Cultural de la plaša Nova, a la primera de les tres trobades entre representants dels sis grups municipals que es presenten a les eleccions. El divendres 17 de maig, tambÚ a les 19 hores i al Centre Cultural, serÓ el torn per al debat sobre "Cultura, Festes i Joventut".

Aquests dos primers debats comptaran amb un torn obert per a quŔ el p˙blic i els assistents puguin donar la seva opiniˇ i fer-hi aportacions.

24 de maig - Debat final de campanya

El divendres 24 de maig, a les 19:30 hores, tindrÓ lloc el Debat Final en el darrer dia de campanya electoral, amb la participaciˇ dels sis candidats a l'alcaldia, al Celler gran de la Fassina de Can Guineu, en quŔ es presentaran les principals propostes i projectes dels diversos programes electorals, es fomentarÓ el debat i l'intercanvi d'idees sobre alguns dels principals assumptes d'actualitat i tambÚ dels que s'hauran d'abordar en els propers anys. Aquells ve´ns que vulguin plantejar qŘestions, sempre que es puguin adrešar a tot els candidats, podran fer-ho a travÚs del correu electr˛nic comunicacio@santsadurni.cat o bÚ per whatsapp al 606502269, i tambÚ durant la primera hora del debat. Aquest debat es podrÓ seguir en directe per RÓdio Sant SadurnÝ al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat.

Per diumenge 26 de maig, dia de les Eleccions municipals, RÓdio Sant SadurnÝ organitzarÓ un programa especial des del Centre Cultural, a partir de les 8 de la tarda. L'espai comptarÓ amb una tert˙lia i es farÓ un seguiment del recompte i dels resultats dels comicis, que decidiran la composiciˇ del proper consistori de l'Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia.

Imatge del primer debat, el 10 de maig de 2019

PUBLICAT EL 06.05.2019