Ràdio Sant Sadurní
Els divendres 10,17 i 24 de maig, se celebraran una sèrie de trobades amb els partits polítics per abordar qüestions com els equipaments municipals, el model de vila, la cultura, les festes o els joves, entre d'altres

Aquest divendres s'inicia un cicle de debats amb motiu de les eleccions municipals i que organitza Ràdio Sant Sadurní, amb la col·laboració de les diferents formacions polítiques. "Els equipaments municipals i el model de vila" donarà el tret de sortida divendres 10 de maig a les 19 hores al Centre Cultural de la plaça Nova, a la primera de les tres trobades entre representants dels sis grups municipals que es presenten a les eleccions. El divendres 17 de maig, també a les 19 hores i al Centre Cultural, serà el torn per al debat sobre "Cultura, Festes i Joventut".

Aquests dos primers debats comptaran amb un torn obert per a què el públic i els assistents puguin donar la seva opinió i fer-hi aportacions.

24 de maig - Debat final de campanya

El divendres 24 de maig, a les 19:30 hores, tindrà lloc el Debat Final en el darrer dia de campanya electoral, amb la participació dels sis candidats a l'alcaldia, al Celler gran de la Fassina de Can Guineu, en què es presentaran les principals propostes i projectes dels diversos programes electorals, es fomentarà el debat i l'intercanvi d'idees sobre alguns dels principals assumptes d'actualitat i també dels que s'hauran d'abordar en els propers anys. Aquells veïns que vulguin plantejar qüestions, sempre que es puguin adreçar a tot els candidats, podran fer-ho a través del correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat o bé per whatsapp al 606502269, i també durant la primera hora del debat. Aquest debat es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat.

Per diumenge 26 de maig, dia de les Eleccions municipals, Ràdio Sant Sadurní organitzarà un programa especial des del Centre Cultural, a partir de les 8 de la tarda. L'espai comptarà amb una tertúlia i es farà un seguiment del recompte i dels resultats dels comicis, que decidiran la composició del proper consistori de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia.

Imatge del primer debat, el 10 de maig de 2019

PUBLICAT EL 06.05.2019