Publicació 26.04.2019
Boti Boti presentació
'En Boti Boti i el tresor misteriós' és la publicació de Sant Jordi 2019 de l'Ajuntament

La sala d'actes de la biblioteca municipal va acollir la presentació de la quarta entrega de les aventures d'en Boti Boti, en aquesta ocasió "En Boti Boti i el tresor misteriós".

L'acte va comptar amb la presència de l'autora,l'Anna Obiols, i en Subi, l'il.lustrador, així com la regidora de Cultura de l'Ajuntament, Montse Medall, l'alcalde de la vila, Josep Maria Ribas, i la directora de la biblioteca, Glòria Bricollé.

Aquest conte infantil, editat cada cinc anys, s'ha distribuït als alumnes dels primers cicles d'educació infantil de tots els centres de la vila. El projecte ha comptat amb la col·laboració dels departaments de Salut i Medi Ambient, ja que la història transcorre per diverses rutes i camins senyalitzats de l'entorn natural de la vila.

Medall va subratllar l'esforç que es realitza per la lectura infantil i la cultur, abans que l'Anna Obiols fes la lectura en veu alta del conte mentre en Subi feia diversos dibuixos en directe.

Abans que l'alcalde fes el tancament de l'acte, es va recordar que el proper 1 de juny s'organitza una caminada familiar, amb sortida des de la biblioteca i fins al llac de Raventós i Blanc, que culminarà amb esmorzar i una sessió molt pràctica per fer observació i alliberament d'aus, amb la col·laboració dels Agents Rurals. Trobareu més informació i podeu fer la inscripció a l'activitat al següent web www.santsadurni.cat/setmananatura

Podeu veure més imatges de la presentació al Facebook de l'Ajuntament

Boti Boti