Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Jordi amb Balls Populars, sardanes i recital de poemes
sardanes
Enguany ha coincidit amb la setmana Cultural Musical i la Setmana de la Gent Gran

Malgrat que el dia va començar passat per aigua, a mig matí el sol es va imposar i va permetre que totes les activitats del Dia de Sant Jordi poguessin dur-se a terme tal i com estaven previstes.

Durant el dia es van poder comprar llibres, roses i altres productes vinculats amb Sant Jordi, en una Diada que segons la regidora de Cultura, Montse Medall, hi va haver més participació que mai de les entitats de la vila. També els partits polítics van sortir com cada any al carrer amb les seves parades, en aquesta ocasió en plena campanya electoral per les eleccions de diumenge 28 d'abril. Els alumnes d'escoles i instituts de la vila van passejar-se durant el matí per la plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní, que també es va omplir a la tarda, per acollir la cercavila dels Balls Populars, la ballada de Sardanes i l'intercanvi de llibres organitzada pel Banc de Temps.

I també a la tarda al pati de l'Índex va tenir lloc la Lectura en veu Alta de poemes i contes, emmarcada en els actes de la Setmana de la gent gran 2019, que va finalitzar amb coca i xocolata per als assistents; així com la Jornada de portes obertes a l'Escola de Música, que també celebra la seva 7a Setmana Cutlural Musical.

Podeu veure imatges de totes les activitats que es van dur a terme durant la jornada al Facebook de l'Ajuntament
sant jordi 2019
balls
Pujar al principi de la pàgina