La nit és bonica

La nit és bonica és un conte infantil pensat per a famílies amb infants de 6 mesos a 6 anys, com a eina per a ajudar a conciliar el son. Es ven a preu de cost, 5€, per tal de recuperar la inversió i sense ànim de fer-hi negoci. Hi trobareu el conte de la Neus Arnan, les il.lustracions de la Vicky Blanco, una guia de lectura i molt d'amor.

Neus Arnan i Cabezas és coautora del llibre de narrativa 22 contes a la vora de la independència (Voliana, 2013); del llibre d'assaig De la conciència a la conducta (7dquadre, 2009) i del recull d'articles El català em sedueix (7dquadre, 2011) Ha participat en desenes d'exposicions fotogràfiques, en diverses lectures en veu alta i ha il·lustrat el recull de contes Ni ase ni bèstia de David Vila i Ros (La Busca, 2010) en el seu formt digital niasenibestia.blogspot.com (2012)


Victòria Blanco Maiquez és una artista multidisciplinària nascuda a Catalunya.Els últims anya ha viscut a Islàndia i a Escòcia. Allí ha descobert una manera de viure senzilla i serena, i així ho reflecteixen els seus dibuixos.