Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 34ºC|19ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Propostes
setmana de la natura
Setmana de la Natura 2019
Dissabte 1 de juny - Caminada familiar
 • La Biblioteca Municipal i els departament de Salut i Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní se sumen a la Setmana de la Natura, que tindrà lloc de l'1 al 9 de juny, que organitza la Xarxa de Conservació de la Natura.

  Al voltant d'aquesta setmana hi tenen lloc dues efemèrides ambientals claus: el  Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i el 5 de juny Dia Mundial del Medi Ambient. Totes aquestes efemèrides són claus per tal de fomentar la lectura i el coneixement sobre la natura i el medi ambient.

  1 de juny caminada familiar

  En el cas de Sant Sadurní s'organitza una activitat el dissabte 1 de juny a partir de les 10 del matí amb una caminada familiar des de davant de la Biblioteca fins al Llac de Raventós i Blanc, on hi haurà un esmorzar saludable, repartiment de braçalets solidaris i jocs i activitats d´observació de fauna i alliberament d´aus, amb la participació dels Agents Rurals.

  Enguany la proposta ve organitzada conjuntament degut a que des de la Biblioteca s'ha editat el conte infantil En boti Boti i el tresor misteriós, el quart capítol de les aventures del graciós cangur Boti Boti, mascota de la Biblioteca de Sant Sadurní. En aquesta ocasió una oreneta entra per la finestra de l'edifici de la Plaça Nova i acompanya en Boti per diferents camins naturals de l'entorn de Sant Sadurní a la recerca d'un misteriós tresor. Es tracta d´un conte per animar a les famílies a sortir a caminar pels voltants del poble i descobrir els animals i les plantes que ens envolten, objectius que lliguen molt bé amb la voluntat de la Setmana de la Natura. En Boti Boti serà l´enllaç que convidarà les famílies a participar en les activitats del dia 1 de juny.

  Tot aquell qui hi vulgui participar haurà d'inscriure's via telèfon al 618985523 (trucant o enviant un whatsapp) o al formulari web que trobaràs al següent enllaç:


 • Dates: 
  1 de juny del 2019
 • Horari: 
  A partir de les 10 del matí
 • Lloc: 
  sortida des de davant de la Biblioteca
 • Organitza:
  Regidories de Medi Ambient, Salut i la Biblioteca Municipal amb la col·laboració dels Agents Rurals
 • Web: 
  www.santsadurni.cat/setmananatura
PUBLICAT EL 17.04.2019