Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 22ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
costa i amat
Josep Costa, inaugura el local de Junts per Sant Sadurní
La candidatura encapçalada per Ton Amat dona a conèixer el nou lema de la candidatura “Junts tot encaixa”

'Junts tot encaixa’ és el lema escollit per Junts Sant Sadurní de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Durant l’acte d’inauguració del nou local celebrat divendres al vespre, davant més de cent persones, l’alcaldable d’aquesta llista transversal, Ton Amat, va recordar que és «necessari treballar per encaixar totes les peces del trencaclosques que permetin construir un Sant Sadurní millor».

Amat va donar a conèixer el nou eslògan acompanyat del vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa, que va assegurar que «el nostre camí és fer un nou país i no és, a dia d’avui, ni ho ha estat mai, fer una baralla de símbols» i, que «ens interessa més la llibertat que no aquells símbols que fem servir per reivindicar-la».

Costa també va recordar que «el president de la Generalitat, ni volia ni podia donar una ordre de retirar tots els símbols, de tots els edificis de la Generalitat, perquè això seria un atemptat contra la llibertat d’expressió, contra la lliure expressió de milers de persones»; a més d’afirmar que «el problema és que tenim un judici a Madrid contra els nostres companys del Govern de Catalunya, de la presidenta Forcadell i dels líders de les entitats socials».

A més va lamentar que «vivim en un estat que no governa per a nosaltres, que no ens considera ciutadans en plenitud de drets, que no respecta la nostra identitat, la nostra llengua i la cultura»; fet pel qual va assegurar que «la reivindicació de la lliure expressió d’idees, de la lliure mobilització de la gent i de la lliure participació política de tothom és el que ens ha de portar a poder fer efectiu un país lliure, a fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre».

D’altra banda, Ton Amat va afegir que «tenim l’objectiu de treballar per Sant Sadurní, hem d’apropar l’Ajuntament a la població», ja que «el poble necessita millorar, mitjançant un nou impuls, un nou aire; amb un programa centrat, bàsicament, en l’atenció a les persones».

Finalment, Amat va afirmar que «la voluntat de tots ha de ser encaixar, totes les petites peces, per tirar endavant aquest país».


Amb la voluntat d’encaixar el projecte de llista transversal que encapçala Ton Amat i les necessitats dels sadurninencs, cada dissabte al matí, a partir de les 10h, Junts per Sant Sadurní tindrà obert el local (carrer Montserrat número 40) a aquelles persones que vulguin col·laborar amb la campanya per a les eleccions municipals, així com també servirà per donar resposta  les inquietuds i dubtes que els sadurninencs puguin tenir sobre la llista transversal i el seu programa electoral.

Junts per Sant Sadurní és un grup de persones que es presenta amb la voluntat de donar un nou impuls a la Capital del Cava. També aposta per fer un pas endavant en la política local i donar un nou aire a les polítiques locals en cadascun dels seus àmbits d’actuació.

Nota premsa Junts per Sant Sadurní

PUBLICAT EL 26.03.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic