A continuació, berenar popular de celebració del 20è aniversari de la biblioteca
boti boti mirant la lluna

Certamen literari anual organitzat per la Biblioteca des del 1998 on hi participen tots els nens i nenes de 4t de primària de totes les escoles de Sant Sadurní d´Anoia.

OBJECTIUS:
• Afavorir la creativitat
• Potenciar l´expressió escrita en els infants
• Col·laborar amb les escoles i elaborar un projecte transversal entre diferents agents: biblioteca, escoles, regidories i associacions
• Celebrar la festa de Sant Jordi
• Depenent del tema del concurs, commemorar una efemèride o tractar temes locals des del punt de vista dels nens i nenes

TEMA:
El 21 de juliol de 1969 l´home va arribar a trepitjar per primera vegada la superfície de la Lluna. Per tant enguany se celebren els 50 anys d´aquest esdeveniment tant important.

Des de la biblioteca ho volem commemorar animant als nens i nenes a escriure una poesia sobre LA LLUNA, sigui des del punt de vista descriptiva (com és la lluna, la seva forma, color, fases...) o imaginant-se com podria ser viure-hi, o quins animals i plantes hi podrien habitar o fins i tot una poesia pensant com es podria viatjar fins a la lluna...  Amb la poesia podem jugar amb el so i el ritme que tenen les paraules!