Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Assemblea Municipal de la Vegueria Penedès
assemblea alcaldes vegueria
Hi va assitir el President de la Generalitat, a qui alcaldes i alcaldesses van demanar més implicació en el desplegament dels serveis territorials de la vegueria Penedès

L´alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, va participar aquest dijous a l'Assemblea Municipal de la Vegueria Penedès que es va celebrar a la Vil·la Casals del Vendrell. L'acte va comptar amb l´assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat del conseller Damià Calvet; del president de l´associació Pro Vegueria Penedès, Fèlix Simon i dels alcaldes, alcaldesses i presidents i presidentes dels Consells Comarcals de l'Alt i Baix Penedès i el Garraf.

Es tractava de la primera assemblea d'alcaldes i alcaldesses de la vegueria, que consta de 72 batlles i batllesses, i d'un acte de reinvidicació del paper de la vegueria i de la necessitat que es despleguin els diferents serveis territorials de la Generalitat, les eines d'autogovern, de programació i planificació en clau veguerial. El president Quim Torra va expressar el "compromís" del govern amb el desplegament de la vegueria.

Durant l'acte es va llegir el manifest Pro Delegació del Govern, que finalitza  "les alcaldesses i els alcaldes de la Vegueria del Penedès, els presidents i presidentes dels Consells Comarcals de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf demanem al President de la Generalitat de Catalunya i al seu Govern que prengui els acords oportuns per tal de dur a terme el desplegament al Penedès dels serveis territorials dels diferents Departaments de la Generalitat".

Pujar al principi de la pàgina