Publicació 06.03.2019
Ciutadania i empreses convergeixen en la lluita pel canvi climàtic

Aquest dilluns es va presentar a la ciutat de Manresa el projecte Planta'm, una iniciativa socioeducativa de sensibilització ambiental amb plantades populars que es realitzarà en cinc municipis de la demarcació de Barcelona durant el mes de març.

La iniciativa l'ha promoguda Verd Natura amb el suport de la Diputació de Barcelona i la producció de la Fundació Plant-for-the-Planet i està adreçada a nens, nenes i joves amb tres objectius: transmetre el valor afegit que aporten els arbres, involucrar a empreses i escoles i lluitar contra el canvi climàtic.

En aquesta primera edició del projecte es combinaran activitats formatives en escoles amb plantades populars a Manresa, Mollet del Vallès, Sant Sadurní d’Anoia, Olivella i Gurb. 

Sant Sadurní, per mitjà de la regidoria de Medi Ambient, farà la seva plantada popular amb compromís de futur el diumenge 17 de març, a partir de les 10h a Can Mas de la Riera. Hi haurà una plantada popular, amb plantacions per part dels formadors i monitors de Plant for the Planet i xerrades sobre com i perquè plantem arbres, per sensibilitzar als més joves sobre els efectes del canvi climàtic i la seva defensa i un taller de dibuix “El món que vols”, que finalitzarà amb un refrigeri a càrrec de Veritas. Per participar a les activitats cal inscripció prèvia.

A Ràdio Sant Sadurní hem entrevistat a Jordi Cardoner, conseller delegat de Verd Natura, i el Jordi Gual, tècnic  Medi Ambient de Sant Sadurní:
plantam