Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
Aquests dies s'han iniciat els treballs de condicionament del terreny on s'hi ubicarà i que estarà molt a prop del barri Vilarnau i el Castell de Can Ferrer del Mas
PUBLICAT EL 04.03.2019
Autocaravanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament per a la instal.lació d´una àrea d'autocaravanes a la vila, que s´ubicarà a una parcel.la situada just a sota del castell de Can Ferrer i molt propera als Habitatges Vilarnau.

Aquesta és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Penedès, i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la creació de la Xarxa d'àrees d'acollida d'autocaravanes al territori.

El projecte compta amb la participació de 12 municipis de la comarca i seguirà un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats.

Aquesta zona tindrà capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes característiques i comptarà amb una font d´aigua potable, punts de llum i tres taules de picnic amb els seus corresponents bancs. També hi haurà arbrat i una zona de 700 metres quadrats de paviment de sauló compactat per a l´estacionament de les autocaravanes. Cada plaça anirà acompanyada d´arbrat i travesses de fusta delimitadores.