SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Partly cloudy 38ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Sadurní comptarà amb una àrea per a autocaravanes
Aquests dies s'han iniciat els treballs de condicionament del terreny on s'hi ubicarà i que estarà molt a prop del barri Vilarnau i el Castell de Can Ferrer del Mas
PUBLISHED 04.03.2019
COMPARTIRShare on FacebookShare on TwitterShare on Google+Share by email
Autocaravanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament per a la instal.lació d´una àrea d'autocaravanes a la vila, que s´ubicarà a una parcel.la situada just a sota del castell de Can Ferrer i molt propera als Habitatges Vilarnau.

Aquesta és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Penedès, i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la creació de la Xarxa d'àrees d'acollida d'autocaravanes al territori.

El projecte compta amb la participació de 12 municipis de la comarca i seguirà un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats.

Aquesta zona tindrà capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes característiques i comptarà amb una font d´aigua potable, punts de llum i tres taules de picnic amb els seus corresponents bancs. També hi haurà arbrat i una zona de 700 metres quadrats de paviment de sauló compactat per a l´estacionament de les autocaravanes. Cada plaça anirà acompanyada d´arbrat i travesses de fusta delimitadores.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^