SANT SADURN═ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURN═ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Clear 32║C|17║C Facebook Twitter Instagram
men˙
NotÝcies
Sant SadurnÝ comptarÓ amb una Órea per a autocaravanes
Aquests dies s'han iniciat els treballs de condicionament del terreny on s'hi ubicarÓ i que estarÓ molt a prop del barri Vilarnau i el Castell de Can Ferrer del Mas
PUBLISHED 04.03.2019
COMPARTIRShare on FacebookShare on TwitterShare on Google+Share by email
Autocaravanes

Aquests dies s'han iniciat els treballs de neteja i desbrossament per a la instal.laciˇ d┤una Órea d'autocaravanes a la vila, que s┤ubicarÓ a una parcel.la situada just a sota del castell de Can Ferrer i molt propera als Habitatges Vilarnau.

Aquesta Ús una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant SadurnÝ, amb el suport del Consorci de Promociˇ TurÝstica del PenedŔs, i que compta amb una subvenciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona per a la creaciˇ de la Xarxa d'Órees d'acollida d'autocaravanes al territori.

El projecte compta amb la participaciˇ de 12 municipis de la comarca i seguirÓ un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats.

Aquesta zona tindrÓ capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes caracterÝstiques i comptarÓ amb una font d┤aigua potable, punts de llum i tres taules de picnic amb els seus corresponents bancs. TambÚ hi haurÓ arbrat i una zona de 700 metres quadrats de paviment de saulˇ compactat per a l┤estacionament de les autocaravanes. Cada plaša anirÓ acompanyada d┤arbrat i travesses de fusta delimitadores.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant SadurnÝ d'Anoia (Alt PenedŔs)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime PenedŔs Biosphere Committed Company Diputaciˇ Barcelona Costa Barcelona

^