Publicació 04.03.2019
rotonda ctra gelida talls transit 2
A partir del 8 de març l'enllaç funcionarà com a rotonda

En relació a les obres actualment en execució de millora de l'enllaç entre les carreteres C-243b i BV-2244, consistents en la construcció d'una rotonda, des de Diputació de Barcelona s'informa que durant aquesta setmana hi haurà les següents afectacions al trànsit:

  • Del dimarts 5 al dilluns 11 de  març es faran treballs a la C-243b reduint la circulació a un carril amb pas alternatiu amb operaris bandera.
  • Dijous 7  de març es farà efectiva l’anul·lació del ramal de la ctra. C-243b a la  BV-2244, sentit Sant Sadurní d’Anoia.
  • A partir del dilluns 11 de març l’enllaç funcionarà com a rotonda.

La Diputació de Barcelona és l'encarregada de dur a terme les obres a l´enllaç de les carreteres C-243b i la BV-2244 a Sant Sadurní d´Anoia, per augmentar la seguretat i millorar la capacitat i de la mobilitat a l´entorn del nus viari. Les obres, amb un pressupost de licitació de 707.650 euros. Les obres van començar el mes de setembre passat i tenen un termini d´execució de set mesos.

L'actuació comporta la construcció d´un nou nus viari en forma de rotonda per tal de millorar la seguretat dels moviments entre ambdues carreteres i evitar els girs a l'esquerra que es produeixen en l'actualitat en condicions geomètriques deficients, a més de millorar les condicions de visibilitat del nus de la carretera. També inclou la instal·lació d'enllumenat la rotonda i la zona d´interseccions amb gir a l´esquerra del costat Sant Sadurní, així com la instal·lació de reductors de velocitat d´aproximació del tram a 50km/h a la C-243b.