Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 27ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Cuidat les dents
Prevenció del tabac entre els joves i promoció d'una correcta higiene bucodental entre els infants a través de dues exposicions de la Diputació de Barcelona

Sant Sadurní d´Anoia acull dues exposicions itinerants de la Diputació de Barcelona: l'exposició "Cuida't les dents", que s´instal·la a partir d´aquest dimecres, 27 de febrer, i fins al 13 de març, al CEIP La Pau i l´exposició “El tabac al descobert”, que estarà ubicada al col·legi Sant Josep a partir d´avui, 26 de febrer, i fins al 12 de març.

Exposició “Cuida´t les dents”

La mostra té com a objectiu promoure uns hàbits saludables d'higiene bucodental entre la població infantil. Aquesta exposició s'adreça a nens i nenes d'entre 5 i 8 anys, i va acompanyada d'una guia que conté activitats directament relacionades amb els continguts exposats, per poder treballar-los a l'aula després de les  visites escolars. Podeu veure´n un vídeo clicant aquí.

Del 27 de febrer al 13 de març al CEIP La Pau (c/ Salvador Espriu, s/n) de Sant Sadurní d´Anoia


Exposició “El tabac al descobert”

L'exposició va adreçada a nois i noies de primer cicle d'ESO, d'entre 12 i 14 anys, edat en què molts n'inicien el consum, i a aquells d'edats immediatament anteriors al moment de màxim risc. Dades recents informen que l'edat mitjana d'inici del consum de tabac és als 13,5 anys.

El propòsit d'aquesta iniciativa és evitar o, si més no, ajornar l'experimentació amb el tabac. Es pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai.

La mostra consta de 10 plafons de temàtiques diverses, que es complementen amb una guia de dinamització per al professional que acompanya els joves durant la visita. Aquesta guia proporciona contingut teòric que es pot aportar als alumnes abans de la visita, informació addicional sobre les diferents àrees temàtiques i suggeriments per conduir un debat amb l'alumnat a partir de l'exposició.

Acabat el recorregut, els assistents poden participar en el joc "I tu què en saps? Juga i descobreix-ho", on hauran de decidir si l'enunciat que se'ls proposa és veritat o mentida. La mostra també disposa d'una pàgina web des d'on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.

Del 26 de febrer al 12 de març al col·legi Sant Josep (c7 dels Germans Sant Gabriel, 2) Sant Sadurní d´Anoia

Podeu consultar aquestes i d'altres exposicions organitzades per la Diputació de Barcelona en aquest enllaç.

PUBLICAT EL 26.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic