Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita a les obres de la rotonda de la carretera de Gelida
La previsió és que l'actuació pugui estar enllestida a finals de maig
Visita Obres

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, va visitar acompanyat de l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, i els regidors de govern Toni Sisternas i Maria Surià, les obres de millora que la Diputació està realitzant en l’enllaç entre les carreteres C-243b i BV-2244. Els treballs tenen un pressupost de licitació de 707.650 euros i un termini d’execució de set mesos.

Les principals actuacions que s’estan realitzant en aquest punt de cara a millorar la seguretat i també la capacitat en aquest punt són un nou nus viari de forma de rotonda que millorarà la seguretat dels moviments entre ambdues carreteres i evitar els girs a l’esquerra que es produeixen actualment en condicions geomètriques deficients. També es milloraran les condicions de visibilitat en tot el nus i es dotaran dels elements de seguretat i protecció pels usuaris en la futura rotonda. Així mateix, es col•locaran punts d'il•luminació en tota la rotonda i a la zona d’interseccions amb girs a l’esquerra al costat de Sant Sadurní.

Afectacions al trànsit

Les obres tenen un pressupost de licitació de 707.650 euros i van iniciar-se a finals de setembre. La previsió és que la rotonda estigui finalitzada i pugui obrir-se al trànsit la segona quinzena del mes de maig. Des d’aquesta setmana ja hi ha algunes afectacions en el pas de vehicles  amb motiu d’aquesta actuació. S’ha tallat el ramal d'incorporació de la carretera BV-2249 venint del sud a la C-243b. Aquesta modificació fa que els vehicles hagin de desplaçar-se fins a la rotonda de Can Codorniu, fer un gir complet i continuar fins al desviament de la C-243b.En properes fases de l’obra es preveuen altres petites afectacions en el trànsit

Pujar al principi de la pàgina