Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.02.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El 4 de març torna la línia L2 del bus urbà
Bus a demanda
A finals de febrer finalitza la prova pilot del servei a demanda que ha permès avaluar les necessitats i usos del servei

A partir del proper dilluns 4 de març es torna a posar en funcionament el servei habitual de bus urbà, amb la incorporació de totes les parades de la línia L2, després que la prova pilot de tres mesos del bus a demanda finalitzi aquest mes de febrer.

Aquesta proposta ha permès posar durant aquests mesos un segon vehicle, de dimensions més petites, a disposició dels viatgers. Els usuaris han pogut sol·licitar directament el servei de bus a través de l'aplicació mòbil Shotl, o bé trucant a un número de telèfon, per cobrir itineraris que tenien origen o arribada en alguna de les parades de la línia L2.

En paral.lel, la línia principal, la L1, ha pogut ajustar durant aquest període el seu recorregut i ha avançat horaris pel fet de no cobrir les parades ampliades de la línia L2.  Amb totes les dades obtingudes durant aquest termini en relació al funcionament del servei i les demandes realitzades pels usuaris, l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport de l'AMTU (Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà) elaborarà un informe que permeti definir les properes millores i actuacions per optimitzar el servei de bus.

Podeu consultar tota la informació i horaris del servei a www.santsadurni.cat/bus
Pujar al principi de la pàgina