Ràdio Sant Sadurní
La regidora de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica ha parlat de les municipals i del seu pas per la política

La portaveu del PdeCAT a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de gener i ha aprofitat per parlar sobre l’actualitat sadurninenca i sobre les municipals del mes de maig, unes eleccions que, per primera vegada en dues dècades, seguirà des de la distància: "Necessito tornar a creure en la política", ha dit. Els que sí que ho faran seran Junts x sant Sadurní, que, segons ha explciat Rosell “és un projecte nou, no és un relleu ni una renovació del PDeCAT”.

La demòcrata també ha parlat sobre la compra de Can Guineu que es va segellar a finals de 2018. De l'adquisició ha assegurat que “ha estat un encert i ara haurem de plantejar què fer-hi”.

Rosell, que també ha parlat del Cavamarket, que se celebrarà el proper 5 de maig d'11h a 15h, al Raval, ha clos l'entrevista valorant el nou camí que enceten els nou cellers que integren Corpinnat -recentment han anunciat que abandonen la DO Cava-: “Els elaboradors de Corpinnat crec que ho faran bé, son forts”, afegint que “sempre he defensat una DO pròpia”, ha apuntat.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 13.02.2019